matkustaa

4 arvokasta asiaa, joista lapsesi hyötyy kesäleiriltä

Epäilemättä tiedät syvälliset positiiviset vaikutukset, joita kesäleireillä voi olla lapsillesi. Jos osallistuit johonkin aikuisena, haluat varmasti saman omille lapsillesi ja ehkä jopa paremman. Mutta jos et syystä tai toisesta osallistunut kesäleirille, saatat pitää oudolta, että jotkut vanhemmat vaativat lastensa osallistumista näille leireille. Tässä on luettelo tärkeimmistä syistä, miksi lapsesi tulisi osallistua kesäleirille joka vuosi. Lapset leirillä:

Tule itsevarmemmaksi ja koe menestystä

Itseluottamus ja itsetunto ovat vain osa arvoista, joita lapsesi oppivat kesäleirillä. Laaja valikoima ei-kilpailevia tehtäviä ja monipuoliset menestymismahdollisuudet tekevät kesäleiristä todellisen vauhdin lapsille. Joka päivä on saavutuksia. Lisäksi se poistaa sellaisen akateemisen ja sosiaalisen kilpailun, joka muokkaa heidän elämäänsä koulussa.

Hanki joustavuutta

Selkätaputus ja kannustusistunnot, joita lapset saavat leireillä, ovat korvaamattomia. Ne luovat ympäristön, jossa lapset oppivat, mitä se tarkoittaa ja mitä elämän vastoinkäymisten kestäminen vaatii. He kokeilevat uusia asioita ja keksivät ideoita. He ottavat positiivisia riskejä. Joskus he eivät koskaan saavuta haluamiaan tavoitteita. Silloin he oppivat, että elämä ei todellakaan ole sänkyä tai ruusuja.

Kehitä elinikäisiä taitoja

Johtajuus on yksi tällainen taito. Lapset laitetaan usein ryhmiin suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä. Silloin he oppivat ryhmätyön arvon. Silloin myös lapsi ymmärtää, mitä tiiminvetäjänä oleminen tarkoittaa. Samalla lapsi oppii myös ottamaan vastuuta.
Vietä suurin osa ajasta aktiivisena

Lapset viettävät nykyään suurimman osan ajastaan ​​sisätiloissa tekniikan ansiosta. Leirit tarjoavat heille hyvät mahdollisuudet liikkua. Kiipeily, vaellus, hyppääminen, juoksu ja hyppy ovat asioita, jotka pitävät lapsesi kiireisenä kesäleirillä. Kaikki on hauskaa ja toimintaa!