Koti

5 mattoa, jotka parantavat vaatehuoneesi ilmettä

Alueen matot eivät ole vain peittämään lattiaasi. Ne parantavat myös sisustustasi, lisäävät persoonallista tunnelmaa mihin tahansa tilaan ja lämmittävät jalkojasi. Tässä mielessä, ajattele vaatehuonettasi yhdeksi niistä harvoista paikoista, joissa ei ole vain vaatteitasi ja muuta arvokasta omaisuuttasi, vaan myös suosikkitilaasi talossa, joka auttaa sinua aloittamaan päiväsi. Tässä on viisi mattoa, jotka ovat täynnä tyyliä, eleganssia ja viehätysvoimaa, kaikki vaatekaappisi muotoilun nimissä.

Shag

Shag-matto saattaa kuulostaa joillekin sellaiselta, mitä he löytäisivät pakettiautosta 70-luvulla. Mutta teema on sittemmin muuttunut. Se on kehitetty uudelleen näyttämään rehevältä ja lisäämään luokan tunnelmaa mihin tahansa huoneeseen. Sumea tunto, joka stimuloi mukavuutta ja lämpöä, tekee shagista erityisen.

Itäinen

Se on miellyttävä maton täyteläinen tyyli, joka on tehty kestämään. Käsintehdyissä turkkilaisissa ja persialaisissa matoissa on parhaat mallit. Ne lisäävät syvyyttä pieniin tiloihin, kuten kaappeihin. Lisäksi ne on helppo pestä ja ne sopivat helposti monenlaisiin väreihin.

Länsi

Se on paras vaihtoehto jokaiselle, joka harkitsee maalaismaista soihdutusta vaatekaappiinsa. Länsimaisia ​​mattoja, kuten lampaannahkaa tai lehmännahkaa, voidaan käyttää sekä koristelemaan että korostamaan pientä aluetta painopisteinä. Ne ovat myös erittäin mukavat jalkojen alla.

Luonnollinen

Se on enemmän kuin vain ihanteellinen luonnon ystäville. Lisäksi se kestää kovaa liikennettä ja kestää säännöllistä puhdistusta ja aikaa. Luonnonkuitumatot ovat varmasti paras vaihtoehto. Valitse puuvilla, villa, bambu tai meriruoho.

Vähäinen huolto

Tässä kohtaa nahka, vinyyli ja muut synteettiset materiaalit tulevat kuvaan. Ne ovat ihanteellisia ihmisille, joilla on vähän tai ei ollenkaan aikaa kaappien kunnostamiseen. Kun sellainen on kaapissasi, sinun tarvitsee pyyhkiä se vain kerran tai kahdesti kuukaudessa.